Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

12mm f/2,8 ED AS NCS Fisheye till Micro 4/3

Samyang 12mm f/2,8 ED AS NCS Fisheye till Micro 4/3

Artikelnummer: 1017207
4 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

12mm f/2,8 ED AS NCS Fisheye till Micro 4/3
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
4 818 SEK
Fisheye-objektiv för Micro 4/3
Detta objektiv med manuell fokus och fisheye är designad för Micro 4/3. Du kan styra objektivet exakt när du fotograferar i relativt mörka eller för ljusa situationer. Objektivet har utrustats med 12 linser i 8 grupper med två asfäriska glas och tre ED-glas för att du ska få en hög upplösning. För att optimera ljusinsläppet samt minimera reflexerer och ghost har Nano Coating System (NCS) använts.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.