Kampanj

12mm f/2,8 ED AS NCS Fisheye till Micro 4/3

Samyang 12mm f/2,8 ED AS NCS Fisheye till Micro 4/3

Artikelnummer: 1017207
4 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

BLACK WEEKSpara 15% med rabattkod

Under Black Week sparar du 15% på utvald optik från Samyang. För att ta del av rabatten anger du rabattkoden SAMYANG15 i kassan. Erbjudandet gäller t.o.m. 29/11.
Läs mer
Beställningsvara

Värdepaket

12mm f/2,8 ED AS NCS Fisheye till Micro 4/3
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
4 818 SEK
Fisheye-objektiv för Micro 4/3
Detta objektiv med manuell fokus och fisheye är designad för Micro 4/3. Du kan styra objektivet exakt när du fotograferar i relativt mörka eller för ljusa situationer. Objektivet har utrustats med 12 linser i 8 grupper med två asfäriska glas och tre ED-glas för att du ska få en hög upplösning. För att optimera ljusinsläppet samt minimera reflexerer och ghost har Nano Coating System (NCS) använts.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.