135mm f/2,0 ED UMC till Canon

Samyang 135mm f/2,0 ED UMC till Canon

Artikelnummer: 1016983
4 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

135mm f/2,0 ED UMC till Canon
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
5 118 SEK

Teleobjektiv från Samyang
Detta teleobjektiv är avsett för fullformatssensor. Med en maximal bländare på f/2,0 är detta objektiv effektivt i flera olika fotograferingssituationer och perfekt för daglig användning där du vill ha en lite tightare bildvinkel. Den har en optisk konstruktion med 11 element i 7 grupper. Du får manuell fokusering och en närgräns på 0,8 m.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.