AF 85mm f/1,4 till Canon EF

Samyang AF 85mm f/1,4 till Canon EF

Artikelnummer: 1042750
  • Hög ljusstyrka i kombination med brännvidd ger kort skärpedjup
  • Hög prestanda i ett kompakt objektiv, utmärkt för porträttbilder
  • Vädertätat, väger under 500 g och är endast 7,2 cm långt
  • Dual LSM-autofokus ger tyst, snabb och effektiv fokusering
6 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

AF 85mm f/1,4 till Canon EF
Rengöringskit Lens cleaning kit
UV-filter Pro Nano HUC 72mm
7 538 SEK
AF 85mm f/1,4 till Canon EF
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
6 418 SEK

Kompakt porträttobjektiv för fullformat

Samyang AF 85mm f/1,4 är ett kompakt porträttobjektiv för fullformats DSLR. Objektivet har en snabb autofokus och vädertätning som tillsammans med den låga vikten och korta längden gör det utmärkt för fotografering i många situationer.

Fördelar:

  • Kompakt storlek och låg vikt
  • Vädertätat
  • Effektiv autofokus
Objektivet består av 9 linselement i 7 grupper varav ett hybridasfäriskt för bästa möjliga prestanda vid full bländaröppning

Kompakt storlek och låg vikt

Objektivet väger under 500 g och är ca 7,2 cm långt vilket gör det till ett väldigt kompakt porträttobjektiv, speciellt sett till ljusstyrkan.

Vädertätat

Vädertätningen låter dig använda objektivet i lite tuffare miljöer, speciellt utomhus när vatten eller damm är element du vill ha med i bilden.

Effektiv autofokus

Dual LSM (Linear Supersonic Motor) ger en effektiv, snabb och tyst autofokus. Objektivet är utrustat med en AF/MF-omkopplare.

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.