16mm f/2,0 ED AS UMC CS till E-Mount

Samyang 16mm f/2,0 ED AS UMC CS till E-Mount

Artikelnummer: 1005758
3 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

16mm f/2,0 ED AS UMC CS till E-Mount
UV-filter L395 SMC 77 mm
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
5 959 SEK
16mm f/2,0 ED AS UMC CS till E-Mount
Främre objektivlock Snap-On 77 mm
väska putspåse i microfibermaterial
4 054 SEK
Samyang MF 16/2,0 ED AS UMC CS
Ett ljusstarkt ultravidvinkelobjektiv gjort för digitala systemkameror och spegellösa systemkameror med APS-C-sensor. Dess optiska struktur är baserad på 13 linselement i 11 grupper. Detta inkluderar en ED-lins med extra låg dispersion, en asfärisk lins och en hybrid-asfärisk lins. Linserna har flera lager antireflexbehandling (UMC) som ger mycket god ljustransmission. Ett objektiv som passar både professionella och amatör-fotografer.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.