Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

24mm f/1,4 ED AS UMC till Canon EF

Samyang 24mm f/1,4 ED AS UMC till Canon EF

Artikelnummer: 320576
6 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

24mm f/1,4 ED AS UMC till Canon EF
Putsduk Photo Microklear Cloth
UV-filter L395 SMC 77 mm
7 248 SEK
24mm f/1,4 ED AS UMC till Canon EF
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
Polarisationsfilter cirkulärt 77mm
8 339 SEK

Samyang 24/1,4 ED AS UMC
Detta vidvinkelobjektiv från Samyang är utrustad med 13 linser i 12 grupper. Fyra av dessa linser är tillverkade i ED-glas (låg spridning) medan två av linserna är asfäriska. Objektiver har antireflexbehandling av UMC-typ i flera skikt som ger enastående ljusgenomsläpp.

På kameror med fullstor sensor utgör det nya objektivet ett högkvalitativt vidvinkelobjektiv, perfekt för arkitektur- och landskapsfotografering. Fotografer som använder DX-sensorer får ett perfekt objektiv för fotojournalistik och landskapsfotografering. Monterat på Four Thirds-kameror ger objektivet en universell och ljusstark konstruktion motsvarande 50 mm brännvidd.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.