35mm f/1,4 AS UMC till Nikon

Samyang 35mm f/1,4 AS UMC till Nikon

Artikelnummer: 315894
4 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

35mm f/1,4 AS UMC till Nikon
UV-filter L395 SMC 77 mm
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
6 959 SEK
35mm f/1,4 AS UMC till Nikon
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R2 kamerahuslock + bakre objektivlock till Nikon F
5 118 SEK

Samyang MF 35/1,4 AS UMC
Det sofistikerade optiken från Samyang är uppbyggt med tolv element ordnade i tio grupper. En asfärisk lins minskar risken för kromatisk aberration. Objektivet ger bilder med hög kontrast och bra färgåtergivning. Detta objektiv är utvecklat för att passa på systemkameror med liten sensor. Perfekt brännvidd för landskapsfotografering. Samma lins, monterad på kameror med APS-C sensor kommer att fungera utmärkt som ett 50mm objektiv.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.