Samyang AF 75mm f/1,8 Fuji X
Samyang AF 75mm f/1,8 Fuji X
Samyang AF 75mm f/1,8 Fuji X
Samyang AF 75mm f/1,8 Fuji X
Samyang AF 75mm f/1,8 Fuji X
Samyang AF 75mm f/1,8 Fuji X
Artikelnummer: 1059138

Samyang AF 75mm f/1,8 Fuji X

Ljusstarkt porträttobjektiv med enastående prestanda

Webblager
Beställs från leverantör till dig. Leverans inom 5-9 dagar
Butikslager:
 • Kompakt och lätt
 • Perfekt för porträtt- och livsstilsfotografering
 • Utmärkt optisk prestanda
5 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Porträttobjektivet Samyang AF 75mm f/1,8 väger endast 257 g och är bara 69,3 mm långt, vilket ger en perfekt balans mellan bärbarhet och enastående prestanda och passar perfekt till Fujifilm-kamerornas nätta design. Förvänta dig skarpa bilder med riktigt trevlig bakgrundsoskärpa tack vare objektivets 9 bländarlameller.

Fördelar

 • Kompakt och lätt
 • Perfekt för porträtt- och livsstilsfotografering
 • Utmärkt optisk prestanda
 • Snabb, tyst autofokus
 • Krämig naturlig bokeh
 • Vädertätad

Enkel användning även i tuffa väderförhållanden

Objektivet har en fokusring med ett micromönster som ger ett bra grepp och vädertätning som säkerställer användning i tuffa väderförhållanden och skyddar objektivet från lätt regn, snö och damm.

Snabb och tyst autofokus

Objektivet har Samyangs snabba linjära STM-motor (stegmotor), som ger fotografer och videofilmare tystare och mer exakt kontroll över fokuseringen.

Avancerad konstruktion

Det nya objektivets konstruktion består av 10 element i 9 grupper, med 2 HR- och 3 ED-specialglaselement inbyggda i den optiska konstruktionen för att minimera kromatisk aberration och distorsion och ge skarpare bilder. UMC (Ultra Multi Coating) används på linselementen för att minska ytreflektioner, förhindra flare och ghosting samt ge bättre ljustransmission och kontrast. En bländare med 9 lameller ger en mjuk, krämig bokeh som lyfter fram motivet och skapar en känsla av djup i bilden. En anpassad switch på sidan av objektivet gör det möjligt för användaren att göra funktionsinställningar.

Levereras med

 • Samyang AF 75mm f/1,8
 • Främre- och bakre objektivlock
 • Motljusskydd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn