Samyang Premium XP 14mm f/2,4 till Canon
Samyang Premium XP 14mm f/2,4 till Canon
Samyang Premium XP 14mm f/2,4 till Canon
Samyang Premium XP 14mm f/2,4 till Canon
Artikelnummer: 1032743

Samyang Premium XP 14mm f/2,4 till Canon

Premium XP 14mm f/2,4 till Canon

Webblager
Beställs från leverantör, leverans inom 3-7 dagar
Butikslager:
9 390 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Samyang Premium XP 14mm f/2,4 till Canon EF

XP 14mm f/2,4 är ett ljusstarkt vidvinkelobjektiv anpassat för fullformatsakameror men går även bra att använda på APS-C kameror och motsvarar då 22mm. Objektivet är raktecknande och ger en väldigt bred vinkel, speciellt på fullformatskameror. Det lämpar sig utmärkt för landskap, astro, interiör och arkitektfoto men även stadsfotografering när du önskar en bred bildvinkel.

Fördelar:

  • Väldigt bred bildvinkel
  • Bra ljusstyrka
  • Anpassad för högupplöst stillbild och video

Premium XP är Samyangs finaste objektivserie med manuell fokus. Optiken är byggd med 18 linselement i 14 grupper med flera olika typer av linser.Två stycken asfäriska linselement, en hybrid-asfärisk lins, två extra låg disperstion linser och en lins med högt brytningsindex. Det asfäriska linselementet hjälper till att motverkar färgförskjutningar och reflexer i optiken för att uppnå högsta möjliga bildkvalitet. Linselementen med högt brytningsindex ser till att maximera mängden ljus som når sensorn och bidrar med optikens extremt höga ljusstyrka. Chassit är tillverkat i tålig aluminium legering.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.