Samyang Premium XP 14mm f/2,4 till Nikon
Samyang Premium XP 14mm f/2,4 till Nikon
Samyang Premium XP 14mm f/2,4 till Nikon
Samyang Premium XP 14mm f/2,4 till Nikon
Artikelnummer: 1036650

Samyang Premium XP 14mm f/2,4 till Nikon

Premium XP 14mm f/2,4 till Nikon

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
9 390 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Samyang Premium XP 14mm f/2,4 till Nikon

XP 14mm f/2,4 är ett ljusstarkt vidvinkelobjektiv anpassat för fullformatsakameror men går även bra att använda på APS-C kameror och motsvarar då 22mm. Objektivet är raktecknande och ger en väldigt bred vinkel, speciellt på fullformatskameror. Det lämpar sig utmärkt för landskap, astro, interiör och arkitektfoto men även stadsfotografering när du önskar en bred bildvinkel.

Fördelar:

  • Väldigt bred bildvinkel
  • Bra ljusstyrka
  • Anpassad för högupplöst stillbild och video

Premium XP är Samyangs finaste objektivserie med manuell fokus. Optiken är byggd med 18 linselement i 14 grupper med flera olika typer av linser.Två stycken asfäriska linselement, en hybrid-asfärisk lins, två extra låg disperstion linser och en lins med högt brytningsindex. Det asfäriska linselementet hjälper till att motverkar färgförskjutningar och reflexer i optiken för att uppnå högsta möjliga bildkvalitet. Linselementen med högt brytningsindex ser till att maximera mängden ljus som når sensorn och bidrar med optikens extremt höga ljusstyrka. Chassit är tillverkat i tålig aluminium legering.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.