Scandinavian Photo Mobile vlog & streaming kit RGB
Scandinavian Photo Mobile vlog & streaming kit RGB
Scandinavian Photo Mobile vlog & streaming kit RGB
Scandinavian Photo Mobile vlog & streaming kit RGB

Scandinavian Photo Mobile vlog & streaming kit RGB

Streaming-kit med RGB-lampa - skapa videos till TikTok

Artikelnummer: 1055173
WebblagerFinns i webblager
Butik:
  • Perfekt kit för TikTok
  • Stabilt och lätt stativ
  • Hållare till mobil, kan fästas på stativet eller hållas med två händer
  • RGB LED-lampa med olika färger
1 290 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Skapa snygga videos till TikTok och öka dina chanser att bli viral. Med det här streaming-paketet så monterar du lätt din smartphone så du kan filma den senaste trenden. Den medföljande portabla RGB-lampan får dina videos att se mer intressanta och professionella ut. Montera lampan på mobilhållaren eller placera den fritt i rummet för att skapa gripande effekter.

Fördelar

  • Paket speciellt framtaget med TikTok i åtanke
  • Lätt stativ att ta med överallt
  • Mobil hållare som kan monteras eller hållas med två händer
  • LED RGB-lampa som ger dramatisk effekt
  • Lampan kan monteras på hållaren eller placeras fritt

Benro Stativkit T880EX

Lätt och stadigt stativ som kan bäras med överallt. Arbertshöjden är mellan 46 till 145cm. Fungerar bra för både foto och filming. Växla snabbt och enkelt mellan horisonellt och porträttläge. Benen justeras smidigt med snäppfästen.

iOgrapher Multihållare för smartphones

Montera din enkelt smartphone på ett stativ för att filma och fota stabilt. Montera tillbehör som exempelvis mikrofon eller LED-lampa direkt på hållaren. Handgrepp för att stabilt kunna filma eller fota med båda händerna om så önskas. Kompatibel med de allra flesta telefonerna.

Ulanzi LED-Belysning med RGB

Lätt och behändig lampa som ryms i din ficka. Håll den i handen eller montera den på ett stativ. Använd lampan för att belysa ansiktet när du filmar och fotar eller ifärgsätt dig själv eller din bakgrund. Välj mellan olika färger eller vanligt vitt sken. Lampan laddas via USB-C och når full laddning på två timmar.

Levereras med

Smartphone säljs separat
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.