Steady Belt Support Rod

Scandinavian Photo Steady Belt Support Rod

Artikelnummer: 1027265
1 395 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Scandinavian Photo Steady Belt Support Rod

Med Steady Belt Support Rod avlastar du helt vikten av din rigg samtidigt som du omvandlar riggen till en steady rig. Den stadiga effekten uppnås tack vare två fjäderdämpare vilket gör att riggen inte hoppar upp och ner när du går eller springer med den. Toppen är böjbar tack vare en fjäderöppning och det ingår även en rod clamp så att du kan fästa support rodden i fram för bästa resultat.

Används med standard 3/8" skruv.

Steady Belt Support Rod levereras med:

  • 1st bälte
  • 1st ficka
  • 1st rod
  • 1st 15mm rodclamp
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.