Steady Belt Support Rod

Scandinavian Photo Steady Belt Support Rod

Artikelnummer: 1027265
1 395 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Scandinavian Photo Steady Belt Support Rod

Med Steady Belt Support Rod avlastar du helt vikten av din rigg samtidigt som du omvandlar riggen till en steady rig. Den stadiga effekten uppnås tack vare två fjäderdämpare vilket gör att riggen inte hoppar upp och ner när du går eller springer med den. Toppen är böjbar tack vare en fjäderöppning och det ingår även en rod clamp så att du kan fästa support rodden i fram för bästa resultat.

Används med standard 3/8" skruv.

Steady Belt Support Rod levereras med:

  • 1st bälte
  • 1st ficka
  • 1st rod
  • 1st 15mm rodclamp
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.