Sennheiser EW-D SK Base Set (R1-6)
Sennheiser EW-D SK Base Set (R1-6)
Sennheiser EW-D SK Base Set (R1-6)
Sennheiser EW-D SK Base Set (R1-6)
Sennheiser EW-D SK Base Set (R1-6)
Sennheiser EW-D SK Base Set (R1-6)
Artikelnummer: 1051957

Sennheiser EW-D SK Base Set (R1-6)

Baspaket för Sennheisers trådlösa mikrofonsystem EW-D

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Rackmottagare + bodypack-sändare
 • Högkvalitativt och detaljerat ljud
 • Upp till 100 meters räckvidd
3 249 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Detta startpaket låter dig komma igång med Sennheiser EW-D. Base Set (R1-6) består av en stationär mottagare och en trådlös bodypack-sändare som kan användas med en mängd olika Evolution Wireless Digital-mikrofoner. Systemet erbjuder stor flexibilitet och månsidighet som dessutom kan utökas med extra enheter och funktioner för att jobbet med ljudupptagning vid konferenser, presentationer och scen-framträdanden ska flyta på så smidigt som möjligt. Koppling till mobilapp ger dig ytterligare fördelar att styra systemet direkt från din smartphone eller surfplatta. När du värdesätter hög ljudkvalitet och användarvänligt mikrofonsystem så är Sennheiser Evolution Wireless Digital för dig och ditt projekt.

Fördelar

 • Robust konstruktion av sändaren som tål daglig användning
 • Effektiv brus- och störningseliminering
 • UHF-överföring för större område, säkrare anslutning och bättre skalning
 • Upp till 100 meters räckvidd mellan mottagare och sändare
 • Mobilapp för smidig installation och användning
 • Automatiserad installation som upprättar säkra anslutningar snabbt och enkelt
 • Upp till 2 240 frekvenser kan väljas
 • Sändaren har upp till 8 timmars användning med AA-batterier
 • 56 MHz-bandbredd för upp till 90 kanaler
 • För extremt detaljerat ljud även i de mest dynamiska uppträdandena med ett dynamiskt sändarområde på 134 dB

EW-D EM mottagare

Sennheisers trådlösa mottagare är sedan lång tid favoriter hos ljudproffs. Evolution Wireless Digital höjer nivån genom att tillhandahålla mer dynamiskt omfång än något trådlöst system som för närvarande finns på marknaden. Systemet säkrar automatiskt den mest tillförlitliga signalen på några sekunder och är skalbar till upp till 90 kanaler tack vare 56 MHz inställning av bandbredd och flera avancerade funktioner finns bara några knapptryckningar bort. En skarp LED-skärm på framsidan visar allt från signalstyrka och batteritid för anslutna enheter. 
Mottagaren kommer med rackmonteringssats så den lätt kan integreras i scen- och studiouppsättningar och kan fjärrstyras via den kostnadsfria Sennheiser Smart Assist-appen för Android och iOS.

EW-D SK sändare

Sennheiser SK trådlösa bodypack-sändare ger dig full rörelsefrihet på scenen. Anslut valfri TRS-mikrofon så har du ett system som passar för just dina behov och din situation. Den kompakta SK-sändaren har en klämma för att fästas i bälte/byxlinningen och är liten nog att få plats i en ficka. Ett par AA-batterier ger upp till åtta timmars trådlös drift eller köp till Sennheisers BA-70 uppladdningsbara litiumjonbatteripaketet (säljs separat) och få upp till 12 timmars använding på en enda laddning.

Baspaket / grundpaket för Sennheiser EW-D

Vad är EW-D?

Evolution Wireless Digital är Sennheisers nya digitala och trådlösa UHF mikrofonsystem som gör det enkelt att jobba med trådlöst ljud, oavsett plats eller miljö. EW-D höjer ribban för alla trådlösa mikrofonsystem på marknaden genom att leverera ett riktigt högt dynamiskt omfång och som med hjälp av avancerade funktioner både förenklar installationen och garanterar den mest tillförlitliga anslutningen. Systemet använder 56 MHz-bandbredd för upp till 90 kanaler och automatiserad installation upprättar säkra anslutningar snabbt och enkelt. 

Tack vare Blutooth Low Energy-anslutning kan du maxa effektiviteten genom att ta full kontroll med Sennheiser Smart Assist mobilapp och koordinera frekvenser automatiskt och enkelt. Med sin ökade bandbredd och lägsta möjliga latens står Sennheiser Evolution Wireless Digital för hög kvalitet och prestanda och kommer vara ett kraftfull verktyg för ljudupptagningen vid både sång, tal och musikframträdanden.

Sennheiser Evolution Wireless Digital trådlöst mikrofonsystem

Trådlöst mikrofonsystem med mobilstyrning

Styr det trådlösa mikrofonsystemet direkt ifrån din mobiltelefon. Med Bluetooth Low Energy får du full kontroll direkt i Sennheiser Smart Assist mobilappen. Dra nytta av en anmärkningsvärt snabb automatiserad installation, mobil åtkomst till alla systeminställningar och den extra fördelen med fjärrövervakning, allt från din Android- eller iOS-enhet. Spara tid, spara energi och prestera med självförtroende.

Levereras med

 • EW-D EM rackmottagare
 • EW-D SK bodypack-sändare
 • 2x stavantenner
 • Strömadapter
 • Rackmonteringssats
 • 4x gummifötter
 • Snabbstartguide
 • Dokumentation
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn