Sennheiser ME 3 Headmic
Artikelnummer: 1051958

Sennheiser ME 3 Headmic

Headset-mikrofon för Sennheiser EW-D

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Huvudmikrofon med kardoidkapsel
  • Justerbar huvudbygel
  • Upp till 100 meters räckvidd
1 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Sennheiser ME3 Headmic är en trådlös headset-mikrofon som passar till Sennheisers digitala trådlösa mikrofonssystem Evolution Wireless Digital. Med sin placering runt bakhuvudet hamnar mikrofonkapseln nära munnen för att fånga upp tal till hög kvalitet samtidigt som du får händerna fria. Headsetet sitter stadigt även om du rör dig så det passar lika bra för dig som är dansledare som för föreläsningar på scen. En lång räckvidd på hundra meter gör Sennheiser Evolution Wireless Digital till ett flexibelt och pålitligt mikrofonsystem för alla typer av scenframträdanden.

Huvudmikrofon ME3

ME 3 är en myggmikrofon på headsethållare som placeras runt bakhuvudet och ger en smidig handsfree-ljudupptagning som passar bra för scenframträdanden inom både sång och tal. Det justerbara huvudbandet håller hög komfort och sitter stadigt även vid rörliga aktiviteter såsom dans, yoga eller aerobics. Det njurformade, riktade ljudupptagningsmönstret fångar upp din röst med skärpa och tydlighet oavsett miljö samtidigt som omgivande buller minimeras. Mikrofonen har en ca 160 cm lång kabel med 3,5 mm skruvkontakt som ansluts i bodypack-sändaren som skickar en stabil signal till mottagaren med upp till 100 meters räckvidd.

Vad är EW-D?

Evolution Wireless Digital är Sennheisers nya digitala och trådlösa UHF mikrofonsystem som gör det enkelt att jobba med trådlöst ljud, oavsett plats eller miljö. EW-D höjer ribban för alla trådlösa mikrofonsystem på marknaden genom att leverera ett riktigt högt dynamiskt omfång och som med hjälp av avancerade funktioner både förenklar installationen och garanterar den mest tillförlitliga anslutningen. Systemet använder 56 MHz-bandbredd för upp till 90 kanaler och automatiserad installation upprättar säkra anslutningar snabbt och enkelt. 

Tack vare Blutooth Low Energy-anslutning kan du maxa effektiviteten genom att ta full kontroll med Sennheiser Smart Assist mobilapp och koordinera frekvenser automatiskt och enkelt. Med sin ökade bandbredd och lägsta möjliga latens står Sennheiser Evolution Wireless Digital för hög kvalitet och prestanda och kommer vara ett kraftfull verktyg för ljudupptagningen vid både sång, tal och musikframträdanden.

Sennheiser Evolution Wireless Digitalt mikrofonsystem

Trådlöst mikrofonsystem med mobilstyrning

Styr det trådlösa mikrofonsystemet EW-D direkt ifrån din mobiltelefon. Med Bluetooth Low Energy får du full kontroll direkt i Sennheiser Smart Assist mobilappen. Dra nytta av en anmärkningsvärt snabb automatiserad installation, mobil åtkomst till alla systeminställningar och den extra fördelen med fjärrövervakning, allt från din Android- eller iOS-enhet. Spara tid, spara energi och prestera med självförtroende.

Levereras med

  • ME 3 huvudmikrofon (kardoid)
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.