Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ficksändare SK 6000 BK A1-A4 svart

Sennheiser Ficksändare SK 6000 BK A1-A4 svart

Artikelnummer: 1034298
23 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sennheiser SK 6000 BK A1-A4 - 470-558 MHz

Trådlös digital ficksändare som används tillsammans med Sennheisers 6000-system eller kameramottagaren EK 6042.

Anslutningar

Ljudkällan ansluts till sändaren via en 3-pins LEMO-kontakt. Du kan exempelvis ansluta någon av mikrofonerna MKE 1, MKE 2, MKE 40, HSP 2, HSP 4 eller SL Headmic.

Long Range mode

Tillsammans med mottagarna EK 6042 och EM 9046 kan sändaren använda long range transmission mode med Sennheiser Audio Codec (SeDAC).

Strömförsörjning

Sändaren levereras med BA 61 som är ett uppladdningsbart batteri. Detta ger cirka 6,5 timmars batteritid. Vill du använda vanliga AA-batterier finns batteriadapter B 61 under fliken passande tillbehör.

Levereras med

  • SK 6000 ficksändare
  • Bältesklämma
  • Antenn
  • Snabbguide

Ficksändaren levereras utan mygga

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.