Sennheiser Mikrofon MKH 8020 stereoset

Sennheiser Mikrofon MKH 8020 stereoset

Mikrofon MKH 8020 stereoset

Artikelnummer: 1017320
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
26 000 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Sennheiser MHK 8020 är en rundupptagande mikrofon. Micken fungerar utmärkt att jobba med i "spaiced pair" och "Decca tree" (två olika typer av mikrofonplaceringar) eller med en Jecklin Disk. Frekvensen på MHK 8020 ger ett ett optimalt omfång för att arbeta med instrument med stora omfång som orgel, flygel etc.

Levereras med

  • Mikrofonhuvud MKHC 8020
  • XLR modul MZX 8000
  • Mikrofonhållare MZQ 8000
  • Vindskydd MZW 8000
  • Manual
  • Transport väska i metall
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.