Mikrofon MKH 8070

Sennheiser Mikrofon MKH 8070

Artikelnummer: 1017325
15 695 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sennheiser MKH 8070
Vid stora Broadcast eller sportevenemang är den nya MKH 8070 kondensatormikrofonen i en klass för sig. Tack vare dess utmärkta riktverkan och lobar upptaningskarraktären kommer den säkert fånga det magiska ögonblicket på avstånd och samtidigt göra det med ett äkta och naturligt ljud. MKH 8070 speciella design säkerställer dämpning av off-axis ljud utan färgning av ljudet.

Levereras med
Mikrofonmodul MKH 8070
Mikrofonklämma
Vindskydd
Manual
Transportväska

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.