Mikrofon MKH 8090

Sennheiser Mikrofon MKH 8090

Artikelnummer: 1017326
13 000 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sennheiser MKH 8090 är en kondensator mikrofon med ett brett upptagningsområde. Denna mick fungerar väldigt bra som support mikrofon till orkestrar eller vid upptagning av rundljud i en lokal. Mikrofonen har ett extremt lågt interbrus. Kan användas som en digital mikrofon tillsammans med Sennheiser MZD 8000.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.