-25%

Mygga MKE 2-4 Gold C med LEMO-kontakt Svart

Sennheiser Mygga MKE 2-4 Gold C med LEMO-kontakt Svart

Artikelnummer: 312528
2 990 SEK3 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Mygga MKE 2-4 Gold C med LEMO-kontakt Svart
Vindskyddspäls till mygga svart 2-pack
Clips MZQ02 till mikrofonmygga
3 618 SEK4 618 SEK
Sennheiser MKE2-4 Gold C
MKE2-4 är en högkvalitativ clip-on mygga som är lämplig både inspelning av tal och instrument. Myggan har ett skydd mot svett och fukt vilket gör den till ett idealiskt val för teater-produktioner. Mikrofonen har en LEMO anslutning med 1,6 meter lång kabel och är färgad svart.

Levereras med
1 MKE 2-4 Gold-C clip-on microphone
1 MZC 2-1 cap (short)
1 MZC 2-2 cap (long)

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.