Sennheiser MZW-2 Pop filter Beige

Sennheiser MZW-2 Pop filter Beige

Puffskydd till MKE 2, beige

Artikelnummer: 1040719
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
  • Mikrofonskydd som förhindrar puffljud
  • Modellanpassad för MKE 2 myggmikrofon
  • Bra för inomhusbruk

Välj färg

95 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Vind- och puffljud kan förstöra en inspelning så därför är det jätteviktigt att förebygga detta med hjälp av ett skydd. MZW-2 är ett puffskydd anpassat för Sennheiser MKE 2 myggmikrofon för att förhindra just detta. Ett puffskydd hindrar att de luftpuffar som uppstår av vissa sångljud, framförallt av konsonanter som P, B och F, men även kraftiga utblås som kan komma av exempelvis H-ljud, ska blåsa rakt in på membranet i mikrofonen och orsaka störande ljud.

Vindskydd används vid utomhusupptagningar för att vinden inte ska påverka membranet för mycket. Vindskydd stjäl en del diskant, så de är inte så lämpliga i studio, utan där bör man använda vanliga puffskydd.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.