17-70mm f/2,8-4 DC Macro OS HSM Contemporary till Canon

Sigma 17-70mm f/2,8-4 DC Macro OS HSM Contemporary till Canon

Artikelnummer: 1003051
  • Liten storlek och mångsidig brännvidd motsvarande ca 24-105 mm.
  • Bra närgräns och bildstabilisering (Nikon och Canon).
  • Ljusstyrka på f/2,8 i vidvinkelläget.
5 090 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Värdepaket

17-70mm f/2,8-4 DC Macro OS HSM Contemporary till Canon
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
USB dock till Canon
5 649 SEK
17-70mm f/2,8-4 DC Macro OS HSM Contemporary till Canon
Putsduk mikrofiber large
Filter WR Protector 72mm
6 128 SEK

Sigma AF 17-70/2,8-4 DC Macro OS HSM C
Ett allround-objektiv med makrofunktion (närgräns 22 cm) som också är utrustad med HSM-motor som gör att objektivet fokuserar snabbt och tyst och efter bildstabilisering. Objektivet är anpassat för APS-C-sensorer och har en lätt konstruktion så att den får följa med på alla resor och äventyr. Med hög optisk prestanda tillfredställer det även den mest krävande användaren. Inom Contemporary-serien erbjuds objektiv med ny teknik, låg vikt och begränsad storlek för att kombinera optisk prestanda och smidighet. Detta objektiv har FLD glas och SLD glas med liknande egenskaper som flouritglas - allt för att motverka alla typer av färgfel. Med Sigmas USB docka (tillbehör) kan detta objektiv uppgraderas och individuell finjustering av fokus och andra parametrar kan göras efter egna önskemål.

Levereras med:
Motljusskydd (LH-780-03)

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.