Kampanj

Skarp, ljusstark vardagslins. Motsvarar 60 mm

Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary till Micro 4/3

Artikelnummer: 1025609
  • Kompakt storlek
  • Hög ljusstyrka ger kort skärpedjup
  • Motsvarar 60 mm
3 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Sigma Autumn CashbackFå 500,- tillbaka!

Under hösten får du 500 kronor tillbaka när du köper den här produkten från Sigma. För att se alla produkter som är med i cashbacken och fullständiga villkor klickar du på "läs mer". Kampanjen gäller t.o.m. 30/11
Läs mer
Finns i webblager

Värdepaket

30mm f/1,4 DC DN Contemporary till Micro 4/3
Rengöringskit Lens cleaning kit
UV-Filter 52mm PD WMC
4 338 SEK
30mm f/1,4 DC DN Contemporary till Micro 4/3
Putsduk Photo Microklear Cloth
Linsrengöring Wet & Dry 10-pack
3 888 SEK

Kompakt och ljusstark normaloptik anpassad för spegellösa kameror

Med en stor bländare på f/1,4 levererar detta kompakta objektiv bilder med hög kvalitet även i sämre ljusförhållanden och den 9-bladiga runda bländaren skapar vacker boke. Objektivet kan användas både till porträttfotografering, landskap och interiör och den snabba autofokusen ger skarpa bilder och jämna filmer.

Sigmas Super Multi-Layer Coating minskar "flare"/ överstrålning och skuggor samt ger skarpa bilder med hög kontrast även vid maximal bländare.

Levereras med:

  • Främre och bakre objektivlock
  • Motljusskydd (LH586-01)
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.