Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Blixt EF-610 DG ST till Nikon

Sigma Blixt EF-610 DG ST till Nikon

Artikelnummer: 315074
1 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Värdepaket

Blixt EF-610 DG ST till Nikon
Tilthuvud 2422 med låsbar blixtsko
Batteriladdare ReCyko PB50 inkl 4 st AA ReCyko
2 368 SEK

Sigma EF-610 DG ST
En helautomatisk kraftfull blixt för den som bara vill "titta och trycka" och få en mycket bättre räckvidd än med kamerans inbyggda svaga blixt. Ledtal 61 vid 105 mm. och 100 ISO, ställbart huvud gör det möjligt med indirekt blixt för mjukare bilder. Stödjer Nikons senaste iTTL-teknik vilket ger full automatik, samt gör den mycket lättanvänd. Laddindikatorn talar om när blixten är fullt laddad, syns också i kamerans sökare för att förenkla handhavandet.

Se Sigmas kompabilitets-lista här!

Levereras med:
Väska samt blixtfot FS-11

Läs mer om Sigma EF-610 DG ST och Sigma EF-610 DG super i Photobloggen

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.