UV-filter WR 72mm

Sigma UV-filter WR 72mm

Artikelnummer: 1014988
  • Sigmas WR-filter har en speciel skyddande beläggning (coating) som är både vatten- och oljeavstötande
  • Antistatisk funktion gör att små dammartiklar enkelt kan blåsas bort
  • Filtret är anpassat för att inte skapa vinjettering

Välj diameter

889 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
UV-filter förhindrar eventuella blåaktig färgstick som genererar när vädret är fint, genom att absorbera ultravioletta strålar. Det är effektivt i de flesta situationer, såsom landskap-, porträtt- och allmän fotografering på en solig dag. Det är också ett idealiskt filter för regelbunden användning eftersom det är helt färglöst så att färgåtergivningen inte påverkas.

WR- Water repellent
Sigmas WR-filter har en speciel skyddande beläggning (coating) som är både vatten- och oljeavstötande. Beläggningen stöter bort vattendroppar och fingeravtryck fastnar inte på filtret utan är lätta att torka bort.

Antistatiskt funktion
Filtrets antistatiska funktion gör att små dammartiklar enkelt kan avlägsnaf från filtrets yta med t.ex. en blåsbälg.

Tunnare filterbredd
Filtret är anpassat för att inte skapa vinjettering även om du använder ett vidvinkligt objektiv (gäller ej 86, 95 och 105 mm). Trots att filtret är tunt finns det ändå en främre filtergänga som gör det möjligt att fästa ytterligare ett filter eller ett objektivlock.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.