Skaarhoj ETH-B4 Link
Skaarhoj ETH-B4 Link
Artikelnummer: 1054588

Skaarhoj ETH-B4 Link

ETH-B4 Link

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Hirose 12-stiftskontakt
  • Tally på liten LED - förhandsgranskning/program
  • Ställ in kameranummer via väljaren
10 290 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Liknar SDI-B4 Link men datainmatningen sker via nätverk istället för SDI. Protokollet är också Blackmagic Camera Control, men över UDP ("UDP Camera Control") och vanligtvis betjänas av en SKAARHOJ-kontroller. Har en otroligt lätt och kompakt formfaktor.

Fördelar

  • Hirose 12-stiftskontakt
  • Tally på liten LED - förhandsgranskning/program
  • Ställ in kameranummer via väljaren
  • Programöversikt från 3-polig phoenix-kontakt: Jord, IO, 12V (VIN).

Med SKAARHOJ ETH-B4 Link skickas iriskontrolldata separat från kamerakontrolldata över Ethernet istället för över SDI. ETH-B4 Link har en kameraväljare som ställer in dess kamera-ID-filter såväl som dess IP-adress och irisdata som den tar emot matas ut på Hirose-12-kontakten. Den har också en tally-lampa (röd/grön) och en reläutgång (PGM-tally out).

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.