Skaarhoj MKA2 w/Blue Pill Inside
Artikelnummer: 1055475

Skaarhoj MKA2 w/Blue Pill Inside

Modulärt panelsystem med joystick och Blue Pill

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Joystick med knappar
  • Stora OLED-skärmar
  • Blue Pill mjukvara ingår
35 090 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Med MKA2 från Skaarhoj får du en kraftfull kontrollpanel med joystick och OLED skärmar. Använd den separat eller expandera ditt system och låt den ingå i ditt Mega Panel system.  

Fördelar

  • Joystick med knappar
  • Stora OLED-skärmar
  • Modulärt system

Inbyggt Blue Pill

Denna produkt kommer med inbyggt Blue Pill vilket innebär att hårdvaran i ett Blue Pill flyttas in i din handkontroll istället för att kombinera ett fristående Blue Pill med en UniSketch-panel. Nettoresultatet är detsamma, men med några givna fördelar: Fördelen med ett inbyggt Blue Pill är att du, till samma kostnad, har allt i en enhet - men du kan inte njuta av funktionerna från UniSketch längre.

Fyrvägsknappar

Skaarhoj tillverkar allt i högsta kvalitet, enda ner till knappnivå. Skaarhoj har utvecklat en fyrvägsknapp som ger dig möjligheten att på en och samma knapp ha fyra olika funktioner samtidigt. Man har enkelt en funktion i varje hörn på knappen. Perfekt för att justera ljudvolym på en mixer till exempel.

OLED display

Ovanför de flesta knappar och reglage finns det en ljusstark OLED display som låter dig både med färg och text anpassa varje display efter dina behov. Självklart finns det en standardinställning som sätter text och fälj på varje display för att spara tid för dig som användare.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.