Skaarhoj PTZ Extreme (2020)
Artikelnummer: 1052605

Skaarhoj PTZ Extreme (2020)

Den ultimata kontrollen för att styra alla dina PTZ kameror

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Anpassa den helt efter ditt behov
 • Ultimat kontroll för alla dina PTZ kameror och videoenheter
 • Kontrollera utrustning ifrån olika varumärken
46 790 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Skaarhoj PTZ Extreme är en smidig, kompetent och mångsidig kontrollpanel som både kan styra dina PTZ kameror och samtidigt kontrollera din bildmixer, videorouter eller dina andra videoprodukter. Listan kan göras lång med vad PTZ Extreme kan göra. Med sitt flexibla GUI UniSketch OS kan du enkelt anpassa kontrollen för just ditt behov och programmera den precis efter din smak. Du slipper använda flera olika kontrollers och ytor som bara gör en sak och kontrollerar i stället allt med en och samma kontroller. Programmera kontrollen enkelt via usb porten på baksidan.

Fördelar

 • Anpassa den helt efter ditt behov
 • Ultimat kontroll för alla dina PTZ kameror och videoenheter
 • Kontrollera utrustning ifrån olika varumärken
 • Anpassad för att hantera ett stort antal kameror och videoprodukter
 • Fyrvägsknappar som ger ultimat kontroll
 • 3 axlad Joystick gör det enkelt att styra dina PTZ kameror
 • Ström via POE

Styr kameror och utrustning ifrån Canon, Panasonic, Sony, BlackMagic Design, BirdDog och många fler. Skaarhoj utvecklar sitt bibliotek med kompatibla produkter hela tiden, läs mer om vilka produkter du kan styra här!

Dedikerad Zoom & Fokus kontroll

PTZ Extreme har dedikerade reglage för att justera parametrar som Zoom, Focus och Iris, inställningar man snabbt vill kunna komma åt när man hanterar större antal av kameror. Dessa reglage är självklart anpassningsbara för att programmera kontrollen precis efter dina önskemål.

3 Axlad Joystick

PTZ Extreme har en mjuk och välgjord joystick som tex. Låter dig kontrollera dina PTZ kameror. Detta gör du enkelt med en 3 axlad joystick som kan anpassas efter dina behov. Till exempel kan du kontrollera Pan, Tilt, Zoom.

Fyrvägsknappar

Skaarhoj tillverkar allt i högsta kvalitet, enda ner till knappnivå. Skaarhoj har utvecklat en fyrvägsknapp som ger dig möjligheten att på en och samma knapp ha fyra olika funktioner samtidigt. Man har enkelt en funktion i varje hörn på knappen. Perfekt för att justera ljudvolym på en mixer till exempel.

OLED display

Ovanför de flesta knappar och reglage finns det en ljusstark OLED display som låter dig både med färg och text anpassa varje display efter dina behov. Självklart finns det en standardinställning som sätter text och fälj på varje display för att spara tid för dig som användare.

Ström över POE

PTZ Extreme har möjligheten att strömföras över nätverkskabel kallat POE. Detta kräver att du har en nätverksswitch som hanterar POE. Det ingår även såklart en vanlig nätdel.

Levereras med

 • Skaarhoj PTZ Extreme
 • 12V Nätdel
 • USB-kabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.