Skaarhoj PTZ Extreme w/BPI and Hall Effect joystick
Skaarhoj PTZ Extreme w/BPI and Hall Effect joystick
Skaarhoj PTZ Extreme w/BPI and Hall Effect joystick
Artikelnummer: 1060067

Skaarhoj PTZ Extreme w/BPI and Hall Effect joystick

Kompetent kontrollpanel med inbyggt blue pill och hall effect joystick

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Ultimat kontroll för PTZ kameror
 • Hall effect joystick
 • Blue Pill inbyggt
54 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Skaarhoj PTZ Extreme är en smidig, kompetent och mångsidig kontrollpanel som både kan styra dina PTZ kameror och samtidigt kontrollera din bildmixer, videorouter eller dina andra videoprodukter. Med Blue Pill inbyggt är nu PTZ Extreme kraftfullare, mer flexibel och mer användarvänlig än tidigare. Listan kan göras lång med vad PTZ Extreme kan göra. Med sitt flexibla GUI "Blue Pill Reactor" kan du enkelt anpassa kontrollen för just ditt behov och programmera den precis efter din smak. Du slipper använda flera olika kontrollers och ytor som bara gör en sak och kontrollerar i stället allt med en och samma kontroller. 

Fördelar

 • Blue Pill inbyggt
 • Anpassa den helt efter ditt behov
 • Ultimat kontroll för alla dina PTZ kameror och videoenheter
 • Kontrollera utrustning ifrån olika varumärken
 • Anpassad för att hantera ett stort antal kameror och videoprodukter
 • Obegränsat antal externa enheter
 • Fyrvägsknappar som ger ultimat kontroll
 • Hall Effect Joystick gör det enkelt att styra dina PTZ kameror
 • Ström via POE eller extern nätdel
Styr kameror och utrustning ifrån Canon, Panasonic, Sony, BlackMagic Design, BirdDog och många fler. Skaarhoj utvecklar sitt bibliotek med kompatibla produkter hela tiden, läs mer om vilka produkter du kan styra här!

Blue Pill

Blue Pill är hjärnan som pratar med alla dina skaarhoj enheter och använder Skaarhojs ulitmata gränssnitt Blue Pill Reactor. I Reactor sätts dina paneler och enheters processorkraft samman och ger dig både ultimat kraft och flexibilitet. Blue Pill förbättrar UniSketch-ekosystemet genom att kombinera flera kontroller till en enda sömlös kontroller. Blue Pill pratar med UniSketch-paneler och ger dig mer möjligheter och mer kraft än vad som var möjligt i UniSketchsystemet. Denna enhetskärna har funnits länge som ett sätt för tredjepartsutvecklare att samverka med UniSketch-kontrollers men nu tar Skaarhoj nästa steg och reducerar begränsningarna i deras paneler. Det är bara du som sätter gränserna. Med denna vägtestade teknik tar Blue Pill helt enkelt kontroll över UniSketch-panelerna och erbjuder oöverträffade möjligheter som UniSketch aldrig skulle kunna göra på egen hand.

Dedikerad Zoom & Fokus kontroll

PTZ Extreme har dedikerade reglage för att justera parametrar som Zoom, Focus och Iris, inställningar man snabbt vill kunna komma åt när man hanterar större antal av kameror. Dessa reglage är självklart anpassningsbara för att programmera kontrollen precis efter dina önskemål.

3 Axlad Joystick

PTZ Extreme har en mjuk och välgjord joystick som tex. Låter dig kontrollera dina PTZ kameror. Detta gör du enkelt med en 3 axlad joystick som kan anpassas efter dina behov. Till exempel kan du kontrollera Pan, Tilt, Zoom.

Fyrvägsknappar

Skaarhoj tillverkar allt i högsta kvalitet, enda ner till knappnivå. Skaarhoj har utvecklat en fyrvägsknapp som ger dig möjligheten att på en och samma knapp ha fyra olika funktioner samtidigt. Man har enkelt en funktion i varje hörn på knappen. Perfekt för att justera ljudvolym på en mixer till exempel.

OLED display

Ovanför de flesta knappar och reglage finns det en ljusstark OLED display som låter dig både med färg och text anpassa varje display efter dina behov. Självklart finns det en standardinställning som sätter text och fälj på varje display för att spara tid för dig som användare.

Ström över POE

PTZ Extreme har möjligheten att strömföras över nätverkskabel kallat POE. Detta kräver att du har en nätverksswitch som hanterar POE. Det ingår även såklart en vanlig nätdel.

Hall Effect Joystick

Hall Effect är en joystick som är byggd med magneter som ger en mjukare, precisare och mer premiumupplevelse.

Levereras med

 • Skaarhoj PTZ Extreme with Blue Pill & Hall effect joystick
 • 12V Nätdel
 • USB-kabel
 • Nätverkskabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK