Skaarhoj RCP Pro v1 w/BPI
Skaarhoj RCP Pro v1 w/BPI
Skaarhoj RCP Pro v1 w/BPI
Skaarhoj RCP Pro v1 w/BPI
Artikelnummer: 1054586

Skaarhoj RCP Pro v1 w/BPI

RCP Pro – världens mest flexibla RCP, nu med Blue Pill

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Blue Pill inbyggt
 • Passar i befintliga OB-rack med en Sony RCP-formfaktor eller sitter perfekt på ett bord.
 • Hantera kameror som RED KOMODO/V-RAPTOR, CANON C300MKIII/C500MKII och Lumix BGH1/BSH1, och många fler
55 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
RCP Pro, världens mest flexibla RCP. Använd denna universella RCP oavsett vilken kameramärke du använder. Använd flera olika kameramodeller och tillverkare samtidigt och styr dem alla med en och samma RCP. Dedikerad till skalbarhet och byggd för att du ska göra ditt jobb på så effektivt och bra sätt som möjligt. Med ljusstarka OLED displayer, helt anpassningsbara knappar och reglage, joystick och anpassade knappar och reglage för att du som användare ska ha den bästa upplevelsen möjlig.

Fördelar

 • Blue Pill inbyggt
 • Passar i befintliga OB-rack med en Sony RCP-formfaktor eller sitter perfekt på ett bord.
 • Hantera kameror som RED KOMODO/V-RAPTOR, CANON C300MKIII/C500MKII och Lumix BGH1/BSH1, och många fler
 • Perfekt vinkel för att se den fullständiga översikten av styrenheten
 • Tryckkänslig PTZ-kontrollplatta
 • Åtta högkvalitativa bakgrundsbelysta rattar
 • Användarprogrammerbara fyrvägsknappar
 • OLED display och Tally Bar.
 • Strömförs via PoE eller extern nätdel

Styr kameror och utrustning ifrån Canon, Panasonic, Sony, BlackMagic Design, BirdDog, RED och många fler. Skaarhoj utvecklar sitt bibliotek med kompatibla produkter hela tiden, läs mer om vilka produkter du kan styra här!

RCP Pro är SKAARHOJs mest avancerade RCP kontroller. Den har en helt ny joystick med inbyggd Tallylampa samt OLED-skärm för att visa irisvärden. Med en stor lutad OLED skärm får du en perfekt betraktningsvinkel. RCP Pro fungerar bra för remoteproduktion. Anslut bara styrenheten till ditt befintliga IP-nätverk, via den inbyggda IP-anslutningen. RCP Pro är en perfekt lösning för att hantera kameror från stora tillverkare, som RED, Canon, ARRI och Lumix, bland flera andra.

Blue Pill

RCP Pro kommer med Blue Pill inbyggt. Blue Pill är SKAARHOJs nya plattform som ytterligare utökar kontrollmöjligheterna för SKAARHOJs produkter. Blue Pill är hjärnan som pratar med alla dina skaarhoj enheter och använder Skaarhojs ulitmata gränssnitt Blue Pill Reactor. I Reactor sätts dina paneler och enheters processorkraft samman och ger dig både ultimat kraft och flexibilitet. Blue Pill förbättrar UniSketch-ekosystemet genom att kombinera flera kontroller till en enda sömlös kontroller. Blue Pill pratar med UniSketch-paneler och ger dig mer möjligheter och mer kraft än vad som var möjligt i UniSketchsystemet. Denna enhetskärna har funnits länge som ett sätt för tredjepartsutvecklare att samverka med UniSketch-kontrollers men nu tar Skaarhoj nästa steg och reducerar begränsningarna i deras paneler. Det är bara du som sätter gränserna. Med denna vägtestade teknik tar Blue Pill helt enkelt kontroll över UniSketch-panelerna och erbjuder oöverträffade möjligheter som UniSketch aldrig skulle kunna göra på egen hand.

Levereras med

 • Skaarhoj RCP Pro med Blue Pill
 • 12V Nätdel
 • USB-kabel
 • Nätverkskabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.