Skaarhoj RCPv2 w/Roller Wheel
Artikelnummer: 1054045

Skaarhoj RCPv2 w/Roller Wheel

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Använd flera olika kameramodeller och tillverkare samtidigt och styr dem alla med en och samma RCP
 • Anpassa den efter ditt behov
 • Kontrollhjul för Iriskontroll
36 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
RCPv2, världens mest flexibla RCP. Använd denna universella RCP oavsett vilken kameramärke du använder. Använd flera olika kameramodeller och tillverkare samtidigt och styr dem alla med en och samma RCP. Denna modell har ett smidigt kontrollhjul, perfekt för att an Dedikerad till skalbarhet och byggd för att du ska göra ditt jobb på så effektivt och bra sätt som möjligt. Med ljusstarka OLED displayer, helt anpassningsbara knappar och reglage, joystick och anpassade knappar och reglage för att du som användare ska ha den bästa upplevelsen möjlig. Strömförs enkelt via PoE och kan antingen monteras ner i ett rack eller stå på bordet.

Fördelar

 • Använd flera olika kameramodeller och tillverkare samtidigt och styr dem alla med en och samma RCP
 • Anpassa den efter ditt behov
 • Bakgrundbelysta knappar och reglage
 • Fyrvägsknappar
 • Joystick Pad för unika kontrollmöjligheter
 • Kontrollhjul för Iriskontroll
 • Finns både med och utan SDI
Styr kameror och utrustning ifrån Canon, Panasonic, Sony, BlackMagic Design, BirdDog och många fler. Skaarhoj utvecklar sitt bibliotek med kompatibla produkter hela tiden, läs mer om vilka produkter du kan styra här!

Fyrvägsknappar

Skaarhoj tillverkar allt i högsta kvalitet, enda ner till knappnivå. Skaarhoj har utvecklat en fyrvägsknapp som ger dig möjligheten att på en och samma knapp ha fyra olika funktioner samtidigt. Man har enkelt en funktion i varje hörn på knappen.

OLED display

Ovanför de flesta knappar och reglage finns det en ljusstark OLED display som låter dig både med färg och text anpassa varje display efter dina behov. Självklart finns det en standardinställning som sätter text och fälj på varje display för att spara tid för dig som användare.

Ström över PoE

RCPv2 har möjligheten att strömföras över nätverkskabel kallat PoE. Detta kräver att du har en nätverksswitch som hanterar PoE. Det ingår även såklart en vanlig nätdel.

Finns i flera modeller

RCPv2 finns i flera modeller, både med och utan SDI. Standardmodellen utan SDI ger möjligheten att kontrollera färger och inställningar via mjukvara tex Atem Software Control. SDI modellen ger du möjligheten att kontrollera färg och inställningar via SDI returen från kamerorna. Detta är det vanligaste sättet att använda den på.

Levereras med

 • Skaarhoj RCPv2 Kontrollhjul
 • Nätdel
 • USB-kabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn