SmallRig 2850 Long Lens Mount for Ronin Rs2/Rsc2

Stöd för större objektiv till DJI RS2 /RSC2

Artikelnummer: 1053918
  • Anpassad för SmallRig RS 2 Quick Release Plate 3031
  • Skyddar objektiv och kamerans bajonett mot brytskador
  • Går att justera vertikalt med 30mm
339 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Beställningsvara
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Beställningsvara
SmallRig Extended Lens Support för DJI RS 2 2850 är designad för att ge ditt objektiv stöd när det sitter högre än vad standardobjektivskyddet kan nå, exempelvis när objektivet är monterat på en cinekamera eller kamera med batterigrepp. Skydda din kamera och objektiv mot brytskador.
Fördelar

Objektivstöd för större kameror och objektiv

Smallrigs objektivstöd är längre än det vanliga objektivstödet och speciellt designad för att fungera med Smallrig Quick Release Plate 3061 för att ge det en mer flexibel höjdjustering. Stödet är vertikalt justerbart inom 30 mm, du kan dra åt skruvarna med handkraft. Tillsammans med snabbkopplingsplattan 3031 kan den glida framåt och bakåt inom 30 mm för att anpassa sig till objektiv med olika längder. På varje sida av det Y-formade fästet så finns fräst spår ifall du vill kunna spänna fast objektivet för att förhindra skakningar

Levereras med

  • Smallrig 2850 Long Lens Mount for Ronin RS2/RSC2
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.