Förlängingsarm med Arri-fäste

SmallRig Arri Rosette Arm

Artikelnummer: 1045017
  • Justerbar och expanderbar arm
  • Arri-fäste
  • Robusta skruvar för säker montering
1 299 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Handtagsförlänging från SmallRig

SmallRig förlängningsarm med Arri Rosette 1870 används för handtagsförlängning. Förlängningsarmen justeras via Nato-skenan, med förlängningsområdet 168-260mm. Arri-fästet passar till exempel SmallRig trähandtag 1941 och Arri Rosette Handle 1810. Arri-fästet kan också fästa Sony FS5 Camcorder Baseplate 1827 och andra fästanordningar.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.