Kampanj

Sony A9 II – Maximal prestanda för professionella fotografer

Sony A9 II

Artikelnummer: 1045977
 • Utformad för ett snabbare arbetsflöde, snabbare filöverföring och säker leverans från dig som fotograf till din kund
 • Förbättrad Hybrid-AF med 693 fasbaserade och 425 kontrastbaserade autofokuspunkter
 • Uppgraderad BIONZ X processor och snabbare sökare
 • Förbättrad ergonomi och större grepp än föregångaren
 • Längre batteritid och strömförsörjning via USB-C
 • Förbättrad vädertätning
47 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Welcome to AlphaFå 1000,- rabatt när du köper ditt nästa objektiv!

Erbjudandet gäller när du köpt en kamera eller ett kamera-kit och registrerat det hos MySony, kameran måste vara köpt senast 2022-03-31. För fullständig information klickar du på "läs mer".
Läs mer
Finns i webblager

Maximal prestanda i spegellöst format – Sony A9 II

Sony A9 II är byggd för professionella fotografer med högt ställda krav. Extremt snabb seriebildstagning för sport-, fågel- och vilddjursfotografer, ännu snabbare och träffsäkrare autofokus jämfört med föregångaren A9 och fem-axlig bildstabilisering upp till 5,5 steg är bara några av de teknologier som tillsammans utgör den mest högpresterande spegellösa kameran som Sony erbjuder hittills. Med den uppgraderade BIONZ X-processorn får du dessutom kraftfull prestanda, och en snabbare sökare som ger dig en mer naturtrogen upplevelse.

Fördelar

 • 20 bilder per sekund med elektronisk slutare, 10 bilder per sekund med mekanisk slutare
 • Förbättrad Hybrid-AF med 693 fasbaserade och 425 kontrastbaserade autofokuspunkter
 • Ögon-autofokus
 • Uppgraderad BIONZ X processor och snabbare sökare
 • Förbättrad ergonomi och större grepp än föregångaren
 • Längre batteritid och strömförsörjning via USB-C
 • Förbättrad vädertätning

För ett snabbare arbetsflöde

Sony A9 II levererar högkvalitativa bilder, det står säkert. Men där A9 II verkligen glänser är i hanteringen av dina bilder och hur du kan skicka dem till din kund. Med en ethernetanslutning på 1Gb/s kan du överföra många stora filer, snabbt och säkert, till din eller kundens server via FTP. Dessutom kan du ställa in automatisk överföring i bakgrunden till upp till nio FTP-servrar – så att du kan fortsätta fotografera medan dina filer lagras på en säker plats. Behöver du vara mer rörlig med kameran finns även WiFi på 5GHz som ger stabil, snabb och trådlös filöverföring och fjärrstyrning via din laptop eller smartphone.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.