Adapter kabel VMC-AVM1 A/V R

Sony Adapter kabel VMC-AVM1 A/V R

Artikelnummer: 1011463
295 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Sony VMC-AVM1 A/V R
Med denna flerfunktionsadapter kan du välja mellan fler ljud- och videotillbehör och verktyg till din handycam.

Plug and Play ger dig omedelbar kompatibilitet med befintliga tillbehör. 164 mm-kabeln är gjord så att den ska räcka för alla bildtagningssituationer och inte trassla sig vid användning av tillbehör.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.