Batteriladdare BC-QM1 till V, P, H, M och W-serien

Sony Batteriladdare BC-QM1 till V, P, H, M och W-serien

Artikelnummer: 314725
949 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Liten och kompakt reseladdare som är kompatibel med Sonys H,P,V,M och W-batterier. Ditt batteri laddas på ca 90 min i snabbläget eller 150 min i standardläge. BC-QM1 ansluts direkt till vägguttag så inga extra sladdar behövs. Laddaren har även en USB-utgång som möjligör laddning av din mobiltelefon/surfplatta eller andra enheter som laddas via USB (USB-kabel medföljer ej!)

OBS: Endast laddare, batteriet på bilden ingår ej.

Kompatibel med
tex: A7/A7r, A6000, NEX-3/5/6/7, SLT-A58/A77/A99, PJ-580/780/810.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.