BRC-X400/W NDI HX 4K Vit

Sony BRC-X400/W NDI HX 4K Vit

Artikelnummer: 1045865
  • RTSP (Real Time Streaming Protocol) och RTMP (Real Time Messaging Protocol)
  • Effektiv IP-baserad liveproduktion kompletteras med stöd för NDI | HX
  • Erbjuder en kraftfull zoom upp till 80x i Full HD (30x i 4K)

Välj färg

60 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Fånga alla händelser i 4K med utmärkt bildkvalitet och effektivt IP-produktionsflöde

Den mångsidiga BRC-X400 PTZ-kameran är idealisk för användning i ett brett spektrum av miljöer - från produktionsstudior och avlägsna platser eller till idrottsarenor, arenor, kyrkor och föreläsningssalar.

Fördelar

  • Lågt brus tack vare Exmor R CMOS-sensor
  • Kraftfull zoom
  • Filma i 4K
  • NDI HX

Filma i 4K med lågt brus och med ett generöst zoomomfång

Kamerans 1/2,5"-typ Exmor R CMOS-sensor ger dig 4K-material med lågt brus med mycket lågt brus och rik, naturlig färgåtergivning. Det kompletteras av ett integrerat högupplöst objektiv som erbjuder en kraftfull zoom upp till 80x i Full HD (30x i 4K), med ca. 70 graders vidvinkel för att fånga allt som händer.

Effektiv IP-baserad liveproduktion

Effektiv IP-baserad liveproduktion kompletteras med stöd för NDI | HX (via valfri licens), vilket möjliggör flexibel konfiguration med andra NDI-aktiverade enheter i nätverket. Bilder kan också granskas på distans via en webbläsare med stöd för RTSP (Real Time Streaming Protocol) och RTMP (Real Time Messaging Protocol) för att säkerställa smidig, stabil strömning av video plus ljud (från en valfri mikrofon, tillgänglig separat) över ett IP-nätverk. Det finns en ny Scene File-funktion som gör att samma inställningar kan tillämpas på flera kameror. Bekväm integration i multikameras liveevenemang förenklas också med genlock-stöd och en "on-air"ampa.,

Levereras med

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.