Makroobjektiv för APS-C

Sony E 30mm f/3,5 Macro

Artikelnummer: 317815
  • Makroobjektiv som även fungerar bra som normalobjektiv.
  • Avbildningsskala 1:1 gör att du kommer riktigt nära.
  • Låg vikt och kompakt storlek.
2 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Lätt, kompakt och perfekt för närbilder av blommor, insekter och små objekt samt för vardagsfoto. 1:1 förstoringsförhållande för närbilder som fyller hela bildrutan och där små motiv fångas i naturlig storlek i kamerans bildsensor.

Objektivet är utrustat med högkvalitativ optik med asfäriska objektivelement och ED-glas för utmärkt skärpa och klarhet vid alla bländartal och inställningar för skärpa. Tyst och snabb skärpeinställning när du filmar i HD.

Levereras med:

  • Motljusskydd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.