Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Makroobjektiv för APS-C

Sony E 30mm f/3,5 Macro

Artikelnummer: 317815
  • Makroobjektiv som även fungerar bra som normalobjektiv.
  • Avbildningsskala 1:1 gör att du kommer riktigt nära.
  • Låg vikt och kompakt storlek.
2 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Macroobjektiv med 9,5 cm närgräns

Lätt, kompakt och perfekt för närbilder av blommor, insekter och små objekt samt för vardagsfoto. 1:1 förstoringsförhållande för närbilder som fyller hela bildrutan och där små motiv fångas i naturlig storlek i kamerans bildsensor.

Objektivet är utrustat med högkvalitativ optik med asfäriska objektivelement och ED-glas för utmärkt skärpa och klarhet vid alla bländartal och inställningar för skärpa. Tyst och snabb skärpeinställning när du filmar i HD.

Levereras med:

  • Motljusskydd

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.