Makroobjektiv för fullformatskameror

Sony FE 50mm f/2,8 Macro

Artikelnummer: 1028534
  • Lätt och kompakt makroobjekiv för Sonys spegellösa fullformatskameror.
  • En brännvidd på 50 mm och bländare på f/2,8 gör att objektivet passar bra till vardagsfotografering.
  • Makrofunktionen med avbildningsskala 1:1 låter ta riktiga närbilder på små saker.
5 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sony FE 50mm f/2,8 Macro

Lätt och kompakt makroobjekiv för Sony E-mount fullformat med en brännvidd på 50mm och en maximal bländare på f/2,8. Passar perfekt för vardagsfotografering och närbilder.

  • Lätt och kompakt
  • Makro 1:1
  • Närgräns på 16 cm
  • ED-glas
  • Damm- och väderskyddat

Normalobjektiv med Makro 1:1

Sony FE 50mm f/2,8 Macro levererar både bra bildkvalitet och en snygg bokeh. Objektivet har en närgräns på 16 cm så att du kan komma riktigt nära ditt motiv och dess makro på 1:1 låter dig fotografera snygga närbilder. Det breda synfältet gör att du får med mer bakgrund i bilden än vad du får vid användning av makroobjektiv med längre brännvidd. Objektivet är mycket kompakt och väger endast 238 gram vilket gör det väldigt smidigt att bära med överallt.

Optisk och mekanisk kvalitet

Sony FE 50mm f/2,8 Macro har utrustats med ett ED-glas (Extra-low Dispersion) som kompenserar för kromatisk aberration på nära håll vilket gör att du får skarpa och högkvalitativa makrobilder. Den optiska och mekaniska konstruktionen av linsen minskar reflexer,  ghost-effekt och överstrålning - även utan motljusskydd.

Levereras med:

  • Främre och bakre objektivlock

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.