Sony ECM-GZ1M
Artikelnummer: 1020665

Sony ECM-GZ1M

Shotgunmikrofon med zoom-läge

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Två olika ljudupptagningslägen
  • Drivs av batteriet i din kamera
  • Fästs enkelt med tillbehörssko
1 190 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Förbättra ljudet när du filmar med din Sony systemkamera. Sony ECM-GZ1M är en shotgun- och zoom-mikrofon som enkelt fästs ovanpå kameran i Multi-tillbehörsskon och drivs direkt från och styrs av kameran. Mikrofonen har två olika inspelningslägen; ett shotgun-läge och ett zoom-läge. I läget mikrofonzoom justeras ljudomfånget så att det passar videozoompositionen. I läget shotgun-mikrofon kan du fånga ljud i en viss riktning. Endast monomikrofon.

Fördelar

  • Drivs direkt från och styrs av kameran
  • I läget mikrofonzoom justeras ljudomfånget så att det passar videozoompositionen
  • I läget shotgun-mikrofon kan du fånga ljud i en viss riktning
  • Enkel montering med multi-gränssnittsskon

Två inspelningslägen

Sony ECM-GZ1M har två olika lägen för ljudupptagning. ZOOM-mikrofonläge synkroniserar riktningskänslighet (stereopanorama) med videozoomfunktionen medan osynkroniserad GUNmikrofonläge har ett superriktat mönster. Beroende på din kamera, kanske vissa funktioner inte fungerar med denna enhet.

Kompatibla kameror

Gun zoom-mikrofonen ECM-GZ1M är kompatibel med en kamera som har en Multi-gränssnittssko som t.ex. en Sony videokamera eller digitalkamera med utbytbart objektiv. Multi-gränssnittsskon levererar ström och vidarebefordrar signalerna från kameran till mikrofonen.

För fullständig kompatibilitetsinformation, se supportsidan hos Sony (öppnas i nytt fönster).
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.