Kampanj

Trådlöst mikrofon-set, perfekt för vlogg

Sony ECM-W2BT Wireless Microphone

Artikelnummer: 1051556
 • Mottagare för kameramontering
 • Mikrofonsändare med upp till 200 meters räckvidd
 • Använd sändare som mikrofon eller som ficksändare och anslut myggmikrofon
 • Ljudoptimering för alla källor
 • Vindskydd medföljer
 • Upp till 9 timmars batteritid
2 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Sony ZV-E10 LanseringskampanjSpara 1000,- vid köp av Sony ZV-E10

Just nu kan du få upp till 3 500 kronor rabatt när du köper nya Sony ZV-E10 (kamerahus eller kit) tillsammans med utvalda tillbehör. För fullständig information klickar du på "läs mer". Kampanjen gäller t.o.m 22/1 - 2022
Läs mer
Finns i webblager
Höj kvaliteten på ljudet när du spelar in film, med Sony ECM-W2BT. Detta trådlösa mikrofon-kit är perfekt om du till exempel vloggar och använder en kompakt- eller systemkamera. Tack vare blixtskofäste placerar du mottagaren direkt på kameran och har sedan upp till 200 meters räckvidd till mikrofonmottagaren. Med den placerad nära din mun får du tydligt och rent ljud från alla håll i alla miljöer. Mikrofon-kitet är anpassat för utomhusbruk med både damm- och vattentålighet samt medföljande vindskydd.

Fördelar Sony ECM-W2BT

 • Trådlös anslutning till Sony-kameror med tillbehörssko 
 • Rundupptagande mikrofonsändare
 • 3,5 mm-uttag för myggmikrofon
 • Damm- och fukttålig
 • Mikrofon även på mottagaren för inspelning med två personer
 • Placera sändaren på bord för ljudupptagning från två eller flera personer
 • Upp till nio timmars batteritid*
 • Mottagen kan strömförsörjas av Sony-kameror med tillbehörssko MI
 • Qualcomm® aptX™ Low Latency Bluetooth-kodek med upp till 200 meters räckvidd
Sony ECM-W2BT trådlös mikrofon för vlogg

Ljud i hög kvalitet från alla håll

ECM-W2BT har en inbyggd mikrofonkapsel som klart och tydligt tar upp ljud så att du får en ljudström av hög kvalitet. Mikrofonen dämpar också externa ljud. Den rundupptagande mikrofonen registrerar ljud från alla håll. Placera helt enkelt mikrofonen nära talarens mun med hjälp av klämman. Du behöver inte tänka på vilket håll den är riktad. Tack vare 3,5 mm-port kan du koppla in Sonys stereomygga ECM-LV1 och få en ännu diskretare mikrofon att sätta i dina kläder. Då används mikrofonsändaren som en vanlig ficksändare som kan placeras i fickan eller fästas i byxlinningen.

Smidig och trådlös mikrofon till din Sony-kamera

Med ECM-W2BT slipper du bekymra dig för brus, kabeltrassel och enheter som oavsiktligt kopplas bort. Med kameror från Sony med intelligenta tillbehörsskon för flera enheter (MI) och ett smidigt ljud- och strömgränssnitt slipper du en massa kablar. Du får dessutom ännu bättre ljudkvalitet med det digitala ljudgränssnittet (på kompatibla kameror) som garanterar kristallklart digitalt ljud. 
Om ECM-W2BT används med en kompatibel kamera som har stöd för ett digitalt ljudgränssnitt, skickas ljudet som tas upp av mottagaren via en digital signal. Detta gör det möjligt att spela in med lågt brus och utan kablar. Ljudströmmen sänds mellan mikrofonen och mottagaren med Bluetooth®-kodeken Qualcomm® aptX™ Low Latency 1, vilket ger låg latens och förhindrar att ljudkvaliteten försämras under överföringen.  [1] Qualcomm® aptX™ Low Latency

Upp till nio timmars batteritid

Genom att använda ECM-W2BT med en kamera som kan strömförsörja via en tillbehörssko för flera enheter (MI) kan du spela in trådlöst i upp till nio timmar. Mikrofonbatteriet kan användas i nio timmar med kompatibla kameror, och mottagarenheten klarar mer än nio timmar. Mottagarens batteri räcker i upp till tre timmar när det används tillsammans med kameror som inte kan strömförsörjas via tillbehörsskon för flera enheter. Se vilka kameror som är kompatibla med ECM-W2BT.

Trådlös mikrofon för Sony-kamera

Gjord för utomhusanvändning

ECM-W2BT är fukt- och dammtålig och kan bekvämt användas i alla möjliga miljöer. Den har vädertåliga sömmar och portskydd för tillförlitlig användning utan avbrott utomhus. Vindskyddet som följer med ECM-W2BT minskar effektivt vindbrus såväl som högljudda andningsljud. Det betyder att du kan spela in klart och tydligt ljud utomhus även när det blåser. 

Spela in ljud både framför och bakom kameran

ECM-W2BT kan enkelt användas till att spela in rösten från två personer samtidigt – både filmfotografen bakom kameran och motivet framför kameran. Även mottagarenheten har en inbyggd mikrofon som du kan aktivera för att spela in även fotografens röst. ECM-W2BT passar därför perfekt för snabb inspelning på egen hand eller för att spela in dialog mellan filmare och personen i bild, exempelvis vid intervjuer. Ljudkällorna kan mixas och spelas in tillsammans med MIX-läget. 

Vill du ha både dig själv och ditt intervjuobjekt i bild kan du använda det medföljande kontaktskyddsfodralet som mikrofonstativ och placera på en yta framfö er, så får du mikrofonen i ett centralt läge. Den rundupptagande mikrofonen fångar upp ljud från alla deltagare när du filmar en grupp. 

Mikrofon även på mottagen hos Sony ECM-W2BT gör att du kan spela in ljud både framför och bakom kameran
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.