Smidig telezoom till fullformat

Sony FE 70-300mm f/4,5-5,6 G OSS

Artikelnummer: 1026182
  • Professionell telezoom för Sonys spegellösa fullformatskameror. Passar perfekt för natur, djur och sport där du vill ha lite längre räckvidd.
  • Bildstabilisator för att kompensera för skakningar - extra viktigt på 300 mm
  • Fungerar även på APS-C kameror och motsvarar då 105-450 mm.
14 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

FE 70-300mm f/4,5-5,6 G OSS
UV-Filter 72mm PD WMC
Polarisationsfilter Cirkulärt PD-CPL 67mm
16 068 SEK
FE 70-300mm f/4,5-5,6 G OSS
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
UV-filter Pro Nano HUC 72 mm
17 079 SEK

Sony FE 70-300mm f/4,5-5,6 G OSS

Denna telezoom från Sony har en brännvidd på 70-300 mm och en optisk konstruktion som består av fyra asfäriska glaselemen, två ED-linser och Sonys Nano AR-beläggning som alla tillsammans effektivt motverkar sfärisk aberration, distorsion och kromatisk aberration. Detta gör att du får vackra högupplösta bilder både när du filmar och fotograferar.

Du kan dessutom komma väldigt nära med denna telezoom från Sony; den har en närgräns på 0,9 meter och maximal förstoring på 0,31x, alltså passar objektivet mycket bra för telemakrofotografering.

Objektivet är utrustat med en inbyggd bildstabilisator Optical SteadyShot (OSS) som hjälper till att minska kameraskakningar så att du kan ta skarpa bilder vid fotografering utan stativ.

Övriga fördelar:

  • Snabb, smidig och tyst autofokus
  • Damm- och fuktavvisande för att kunna användas i alla väder

Levereras med:

  • Motljusskydd
  • Främre objektivlock
  • Bakre objektivlock
  • Fodral

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.