Sony HXC-P70H//U

Sony HXC-P70H//U

HXC-P70H//U

Artikelnummer: 1025677
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
199 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Sony HXC-P70H
Sony HXC-P70H är en kompakt och lätt profesionell HD-videokamera med banbrytande prestanda, användbarhet och flexibilitet mot en låg strömförbrukning. Eftersom kameran endast väger 1,5 kg passar den perfekt i situatuoner när större och tyngre utrusning inte är möjlig. HXC-P70H är utrustad med tre stycken 2/3" Exmor CMOS-sensorer för att skapa fantastiska HD-bilder och spelar in både progressivt och interlace-signalformat, inklusive 1080/50i och 720/50p.

Kameran har även en mekanism för direktanslutning av fiberkabel och signaler från kameran kan hämtas direkt från SDI-utgångarna eller överföras till en CCU (Camera Control Unit) från ett avstånd på upp till 10 km. Kompatibel fjärrkontroll kan användas genom nätverksporten eller den särskilda 8-poliga porten.

Produktbroschyr

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.