HXC-P70H//U

Sony HXC-P70H//U

Artikelnummer: 1025677
179 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sony HXC-P70H
Sony HXC-P70H är en kompakt och lätt profesionell HD-videokamera med banbrytande prestanda, användbarhet och flexibilitet mot en låg strömförbrukning. Eftersom kameran endast väger 1,5 kg passar den perfekt i situatuoner när större och tyngre utrusning inte är möjlig. HXC-P70H är utrustad med tre stycken 2/3" Exmor CMOS-sensorer för att skapa fantastiska HD-bilder och spelar in både progressivt och interlace-signalformat, inklusive 1080/50i och 720/50p.

Kameran har även en mekanism för direktanslutning av fiberkabel och signaler från kameran kan hämtas direkt från SDI-utgångarna eller överföras till en CCU (Camera Control Unit) från ett avstånd på upp till 10 km. Kompatibel fjärrkontroll kan användas genom nätverksporten eller den särskilda 8-poliga porten.

Produktbroschyr

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.