LCD-monitor 30" 4K Trimaster PVM-X300

Sony LCD-monitor 30" 4K Trimaster PVM-X300

Artikelnummer: 1003319
229 900 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Sony 30" 4K Trimaster PVM-X300
30" monitor med 4K LCD-panel (4096 x 2160) kan visa mer än fyra gånger Full HD-upplösning. Har hörlursuttag.

Levereras med:
Sony 30"4K Trimaster PVM-X300, strömkabel, manual, CD

Sony Prime Support - Ett 2-årigt supportavtal
Utrustningen måste registreras hos Sony för att detta skall gälla. Om det blir problem ringer man direkt till Sony Prime Support för hjälp. Behöver utrustningen repareras hämtas kameran hos dig och lagas snabbt på verkstan. Sedan skickas den tillbaka till dig. Sony gör allt för att minimera störningar i din produktion!
Mer information om Sony Prime Support hittar du här:
Tfn: 0200-214201
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.