Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

LCD-monitor 30" 4K Trimaster PVM-X300

Sony LCD-monitor 30" 4K Trimaster PVM-X300

Artikelnummer: 1003319
229 900 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Sony 30" 4K Trimaster PVM-X300
30" monitor med 4K LCD-panel (4096 x 2160) kan visa mer än fyra gånger Full HD-upplösning. Har hörlursuttag.

Levereras med:
Sony 30"4K Trimaster PVM-X300, strömkabel, manual, CD

Sony Prime Support - Ett 2-årigt supportavtal
Utrustningen måste registreras hos Sony för att detta skall gälla. Om det blir problem ringer man direkt till Sony Prime Support för hjälp. Behöver utrustningen repareras hämtas kameran hos dig och lagas snabbt på verkstan. Sedan skickas den tillbaka till dig. Sony gör allt för att minimera störningar i din produktion!
Mer information om Sony Prime Support hittar du här:
Tfn: 0200-214201
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.