Sony LCD-monitor 9"  LMD-941W
Artikelnummer: 1007421

Sony LCD-monitor 9" LMD-941W

LCD-monitor 9" LMD-941W

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
36 490 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Kompakt LCD-monitor med FULL HD

Sony LMD-941W är den perfekta LCD-monitorn för den professionella användaren, som har krav på kompakt format och hög bildkvalitet. En 10-bit-processor och Sony's ChromaTRU-teknologi försäkrar dig om korrekt bild och färgåtergivning med mindre störningar och brus. Förutom de två standardinställningarna för färgtemperatur, kan färgtemperaturen justeras manuellt för mer precisa inställningar och behov. Du har två olika IP-lägen att välja mellan, vilket bidrar till ökad flexibilitet och stabilitet. Utrustad med HDMI-ingång och analog ingång, är den ideal för dig som kräver kvalitativ och kontrastrik bild. Designen är lätt och slimmad, vilket tillsammans med storleken ger en flexibilitet och mobilitet som passar de flesta studiomiljöer, både inomhus och utomhus.

Egenskaper

  • 10 bit-processor
  • Färgtemperatursjustering
  • HDMI
  • Installationsfrihet

För mer information om produkten, se Sonys produktkatalog.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.