LCD-monitor 9" LMD-941W

Sony LCD-monitor 9" LMD-941W

Artikelnummer: 1007421
36 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kompakt LCD-monitor med FULL HD

Sony LMD-941W är den perfekta LCD-monitorn för den professionella användaren, som har krav på kompakt format och hög bildkvalitet. En 10-bit-processor och Sony's ChromaTRU-teknologi försäkrar dig om korrekt bild och färgåtergivning med mindre störningar och brus. Förutom de två standardinställningarna för färgtemperatur, kan färgtemperaturen justeras manuellt för mer precisa inställningar och behov. Du har två olika IP-lägen att välja mellan, vilket bidrar till ökad flexibilitet och stabilitet. Utrustad med HDMI-ingång och analog ingång, är den ideal för dig som kräver kvalitativ och kontrastrik bild. Designen är lätt och slimmad, vilket tillsammans med storleken ger en flexibilitet och mobilitet som passar de flesta studiomiljöer, både inomhus och utomhus.

Egenskaper

  • 10 bit-processor
  • Färgtemperatursjustering
  • HDMI
  • Installationsfrihet

För mer information om produkten, se Sonys produktkatalog.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.