-55%

Multi interface shoe adapter SMAD-P3

Sony Multi interface shoe adapter SMAD-P3

Artikelnummer: 1011454
290 SEK650 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Sony Multi Interface Shoe Adapter
SMAD-P3 är en multisko-adapter som tillåter Sonys videokameror eller systemkameror att trådlöst kommunicera med, och kontrollera, diverse tillbehör.

Till exempel så kan ljudsignalen från en UWP-D11- eller D12-mikrofon skickas till en videokamera utan XLR-kabel. SMAD-P3 drivs av batteriet i kameran, så inget externt batteri till adaptern behövs.

SMAD-P3 multisko-adapter passar följande kameramodeller;
- PXW-X180 videokamera
- a7
- a7R
- a99
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.