Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

RM-30BP

Sony RM-30BP

Artikelnummer: 1028518
12 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sony RM-30BP

Den multifunktionella fjärrkontrollen RM-30BP är lätt, kan handhållas, placeras på ett bord eller monteras på en stativarm och kan styra de flesta kamerafunktioner, inklusive följande:

  • Objektivkontroll: autoläge/manuell fokusering, inställning av bländare och zoom
  • Kamerakontroll: inspelning- och visningsfunktioner, inställning av slutartid och vitbalans (inklusive sex programmerbara knappar)
  • Uppspelning och multikamerainställningar (upp till 3 kameror)

Fungerar med

RM-30BP är kompatibel med videokamerorna Sony HXR-NX5R och Sony PXW-FS7 v4.0 och kan även anslutas till Sony's bildmixer MCX-500 för flerkamerakontroll direkt från en switch.

För uppdaterad lista av kompatibla kameror, se Sonys hemsida.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.