URX-P03D/K33 kameramottagare 2-kanaler

Sony URX-P03D/K33 kameramottagare 2-kanaler

Artikelnummer: 1026817

Trådlös kameramottagare med 3-kanals mixerfunktion som klarar av två trådlösa kanaler samtidigt, samt en trådburen mikrofon

10 600 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

URX-P03D/K33 kameramottagare 2-kanaler
Multi interface shoe adapter SMAD-P3
Handsändare UTX-M03/K33
15 780 SEK16 140 SEK

URX-P03D trådlös kamera-mottagare med 3-kanals mixerfunktion.

Trådlös kameramottagare med 3-kanals mixerfunktion som klarar av två trådlösa kanaler samtidigt, samt en trådburen mikrofon. Med Digital Audio Processing blir ljudet kristallklart jämfört med konventionella analoga system. Stryktåligt chassi med autmatiskt kanalsökning och brett frekvensområde med stort val av kanaler.

Fördelar:

  • Godkända frekvenser 566.025 - 630.000 MHz
  • Lång räckvid med True Diversity
  • Imponerande naturligt ljud
  • Extern mikrofoningång för ytterligare en trådbunden mikrofon.

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.