URX-P03D/K33 kameramottagare 2-kanaler

Sony URX-P03D/K33 kameramottagare 2-kanaler

Artikelnummer: 1026817

Trådlös kameramottagare med 3-kanals mixerfunktion som klarar av två trådlösa kanaler samtidigt, samt en trådburen mikrofon

10 600 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

URX-P03D trådlös kamera-mottagare med 3-kanals mixerfunktion.

Trådlös kameramottagare med 3-kanals mixerfunktion som klarar av två trådlösa kanaler samtidigt, samt en trådburen mikrofon. Med Digital Audio Processing blir ljudet kristallklart jämfört med konventionella analoga system. Stryktåligt chassi med autmatiskt kanalsökning och brett frekvensområde med stort val av kanaler.

Fördelar:

  • Godkända frekvenser 566.025 - 630.000 MHz
  • Lång räckvid med True Diversity
  • Imponerande naturligt ljud
  • Extern mikrofoningång för ytterligare en trådbunden mikrofon.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.