Sony URX-P41D/K33 Dual channel portable receiver
Sony URX-P41D/K33 Dual channel portable receiver
Sony URX-P41D/K33 Dual channel portable receiver
Sony URX-P41D/K33 Dual channel portable receiver
Artikelnummer: 1055412

Sony URX-P41D/K33 Dual channel portable receiver

Robust 2-kanalig mottagare, sändningsfrekvens: 566-630 MHz

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Robust men lätt metallkonstruktion
 • Snabbsynkronisering via NFC sync
 • Strömför via olika alternativ

Välj variant

10 899 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Sony URX-P41D är fjärde generationens mottagare från Sony som erbjuder ett pålitligt och högupplöst ljudupptagningssystem för kamera och mobila inspelningar. Med ett praktiskt, enkelt användargränssnitt och en robust metallkonstruktion passar den lika bra ute i fält som i studion. 

Fördelar

 • Hög ljud- och konstruktionskvalitet
 • NFC kanalsynkronisering 
 • Frekvensband: UHF 470 - 694 MHz (beroende på modell)
 • Blixtskofäste för lätt montering
 • Räckvid upp till 100m
 • Strömförsörjning via AA-batterier, USB-C eller blixtskofäste

URX-P41D

URX-P41D sänder över de professionella UHF frekvensbanden mellan 470 - 694 MHz (beroende på modell) och är bakåtkompatibel med Sonys WL-800, UWP och tredje generationens UWP-D mottagare. URX-P41D drivs antingen av AA batterier, USB-C eller via kamerans blixtskofäste och har en OLED skärm som är lika tydlig i klart dagsljus som i mörkret. Du finner även funktioner som högförstärkningsläge (High-gain mode) som låter dig sänka ingångsnivån på din DSLR/spegelösa kamera vilket förbättrar signal-brusförhållande markant. Via mikrofoningången kan du koppla in en extern mikrofon och mottagaren klarar upp till fyra kanalers inspelning om du använder en stereomikrofon.

NFC SYNC

Via NFC/sync knappen kan du automatiskt para ihop URX41 mottagare med UTX-B40 sändare. Mottagaren känner av den bäst lämpade RF-signalen och kan sedan hållas mot sändaren för automatisk synkning.

High-Gain mode

Förstärk signalen på sändaren med sändarens High-Gain mode vilket gör att du kan sänka ingångssignalen på din DSLR eller spegellösa kamera vilket hjälper signal/brusnivån vid inspelning.

Inbyggd 4-kanals mixer

I URX-P41D finner du en inbyggd 4-kanals mixer som låter dig kontrollera din mikrofonsignal men även låter dig tilldela utgång ett och två efter eget behov.

Leveras med

 • Sony URX-P41D
 • Bältesfäste
 • 2x XLR till 3.5mm låskabel utgångskablar
 • 3.5mm till 3.5mm låskabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn