Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

UWP-D11/K33 kameramottagare + mygga +

Sony UWP-D11/K33 kameramottagare + mygga +

Artikelnummer: 1010420
7 250 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

UWP-D11/K33 kameramottagare + mygga +
Multi interface shoe adapter SMAD-P3
Mikrofonkabel EC08BM
8 069 SEK8 369 SEK
Ttrådlöst tillbehörspaket
UWP-D11 består av en kompakt mottagare, belt-pack och en rundtagande Sony-mygga. Systemet har en bred frekvenstäckning med upp till 72 MHz bandbredd, ett brett utbud av kanaler och ett urval av fyra olika paket att välja mellan. En viktig beståndsdel är att mottagaren har ''true diversity'' som garanterar full signalstyrka även vid långt avstånd mellan mikrofon och mottagare.

Stora displayer och små mottagare som passar de flesta videokameror och systemkameror, automatisk kanalinställning, hörlursutgång, USB-anslutning för strömförsörjning och linjeingång är några av många argument till varför systemen är så populära. UWP-D-serien erbjuder enastående prestanda för alla ENG / EFP-produkter.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.