Sony Vario-Sonnar T* 16-35mm f/2,8 ZA SSM II

Sony Vario-Sonnar T* 16-35mm f/2,8 ZA SSM II

Ljusstark vidvinkel till Sony A

Artikelnummer: 1019382
WebblagerFinns i webblager
Butik:
24 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Värdepaket

Vario-Sonnar T* 16-35mm f/2,8 ZA SSM II
Kit Starter III 100mm System V6
Filterhållarkit V6 100mm System
30 470 SEK32 370 SEK
Vario-Sonnar T* 16-35mm f/2,8 ZA SSM II
Filterhållarkit V6 Landscape 100mm System
Filterkit Nordic Landscape Kit 100mm System V6
34 070 SEK

Sony Vario-Sonnar T* 16-35mm f/2,8 ZA SSM II

Detta fullformatsobjektiv har en största bländare på f/2,8. Vidvinkelobjektivet är perfekt för att fånga spektakulära landskap och livliga gatuscener. Den stora bländaren gör objektivet även perfekt för att fotografera i skymning eller svag belysning.

Konstruktionen med asfäriska linselement minimerar distorsion medan ED- och Super ED-linselement ger bra kontrast, upplösning och naturtrogna färger. Objektivet har en damm- och fukttålig konstruktion som gör att du kan fota vid alla utmanande utomhussituationer.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.