Sony Vario-Tessar T* E 16-70mm f/4 ZA OSS
Sony Vario-Tessar T* E 16-70mm f/4 ZA OSS
Artikelnummer: 1006606

Sony Vario-Tessar T* E 16-70mm f/4 ZA OSS

Stabiliserad normalzoom från Zeiss för Sony APS-C

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Konstant bländare genom hela zoomomfånget
  • Tystgående och snabb fokusmotor
  • Anpassad för APS-C
9 790 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Sony E 16-70/4,0 ZA OSS Vario-Tessar T

En mångsidig normalzoom med inbyggd bildstabilisering för skarpare handhållen fotografering. Den antireflekterande Zeiss T*-ytbehandlingen på objektivet minimerar reflektioner och ljusslöjor. Fokusmotorn är nästintill helt tyst, så att kameran inte fångar upp fokuseringsljudet när du filmar. Zoomomfånget gör objektivet användbart för både landskap, porträtt och sociala sammanhang, och den konstanta bländaren ser till att du inte tappar något ljusinsläpp oavsett brännvidd.

Fördelar

  • Konstant bländare genom hela zoomomfånget
  • Stort zoomomfång för flexibel användning
  • Tystgående och snabb fokusmotor
  • Zeiss T*-ytbehandling för minskade reflexer och ljusslöjor
  • Anpassad för APS-C

Tyst och snabb autofokus

Den tysta fokusmotorn gör objektivet väl lämpat för video, då kameran inte fångar upp ljudet från den arbetande motorn. Dessutom är motorn snabb nog att ge dig god fokus i både stillbild och film.

Flexibilitet för flitig användning

För de situationer som kräver lätt packning är detta objektiv perfekt, då det stora zoomomfånget kombinerat med den konstanta bländaren ger dig flexibilitet utan att tumma på koncis bildkvalitet. Med ytbehandlingen Zeiss T* får du dessutom klara bilder med hög kontrast tack vare minskade solreflexer och ljusslöjor.

Levereras med

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK