Kampanj

Stabiliserad normalzoom från Zeiss för Sony APS-C

Sony Vario-Tessar T* E 16-70mm f/4 ZA OSS

Artikelnummer: 1006606
  • Konstant bländare genom hela zoomomfånget
  • Tystgående och snabb fokusmotor
  • Anpassad för APS-C
9 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Sony Winter CashbackFå 1000,- tillbaka!

Under hösten och vintern får du 1 000 kronor tillbaka när du köper den här produkten från Sony. För fullständig information om kampanjen klickar du på "läs mer". Cashbacken gäller t.o.m. 15/1 - 2022.
Läs mer
Finns i webblager

Värdepaket

Vario-Tessar T* E 16-70mm f/4 ZA OSS
Rengöringskit Lens cleaning kit
Putsduk Photo Microklear Cloth
10 208 SEK
Vario-Tessar T* E 16-70mm f/4 ZA OSS
Rengöringskit Cleaning Kit White
UV-filter Pro Nano HUC 55mm
10 698 SEK

Sony E 16-70/4,0 ZA OSS Vario-Tessar T

En mångsidig normalzoom med inbyggd bildstabilisering för skarpare handhållen fotografering. Den antireflekterande Zeiss T*-ytbehandlingen på objektivet minimerar reflektioner och ljusslöjor. Fokusmotorn är nästintill helt tyst, så att kameran inte fångar upp fokuseringsljudet när du filmar. Zoomomfånget gör objektivet användbart för både landskap, porträtt och sociala sammanhang, och den konstanta bländaren ser till att du inte tappar något ljusinsläpp oavsett brännvidd.

Fördelar

  • Konstant bländare genom hela zoomomfånget
  • Stort zoomomfång för flexibel användning
  • Tystgående och snabb fokusmotor
  • Zeiss T*-ytbehandling för minskade reflexer och ljusslöjor
  • Anpassad för APS-C

Tyst och snabb autofokus

Den tysta fokusmotorn gör objektivet väl lämpat för video, då kameran inte fångar upp ljudet från den arbetande motorn. Dessutom är motorn snabb nog att ge dig god fokus i både stillbild och film.

Flexibilitet för flitig användning

För de situationer som kräver lätt packning är detta objektiv perfekt, då det stora zoomomfånget kombinerat med den konstanta bländaren ger dig flexibilitet utan att tumma på koncis bildkvalitet. Med ytbehandlingen Zeiss T* får du dessutom klara bilder med hög kontrast tack vare minskade solreflexer och ljusslöjor.

Levereras med

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.